Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Enkel fish`n chips

Forfatter: Feldts

OPPSKRIFT - Enkel fish`n chips

Det er en grunn til at britene spiser rundt 380 millioner måltider fish & chips i året! Her er en oppskrift som trigger lengselen, selv for de mest innbarkede englandsfarere:

Oppskriften gir 12 porsjoner.

 

Du trenger:

  •  Pankopanert torskefilet fra Feldt's
  •  6 stk. eggeplomme
  •  3 ts sitronsaft
  •  3 ts dijonsennep
  •  3 fedd hvitløk
  •  6 dl olje
  •  9 stk. sylteagurk
  •  9 ss kapers
  •  Salt

Tilbehør

  •  1800 g pommes frites
  •  180 g grønne erter
  •  3 stk. sitron

 

Slik gjør du: 

Frityrstek fisken som anbefalt fra produsenten. Lag tartansaus: Rør eggeplomme sammen med sitron, sennep og presset hvitløk. Spe med olje, litt om gangen, mens du rører hele tiden. Rør inn hakket sylteagurk og kapers og smak til med salt.
Server den frityrstekte fisken med pommes frites, erter, tartarsaus, persille og sitronbåter.

 

Ønsker du flere fiskeretter på menyen?  Her har du noen forslag: