OPPSKRIFT - Skalldyrsuppe med reker
Hva med å servere sesongens deiligste skalldyrsuppe?
Oppskriften passer til 10 personer.
Du trenger:
1 pose Feldts Skalldyrsfond (EPD 4791562)
1,5 liter kremfløte
1 stk løk, finhakket
2 stk hvitløksbåter, finhakket
10 g dill eller krondill
Slik gjør du:
Fres løk og hvitløk med litt smør i en gryte.
Tilsett fonden og reduser ned ca. 1/4.
Tilsett kremfløten og kok ned til ønsket smak.
Tilsett dill/krondill og salt, la stå i 20 minutter uten varme.
Sil av suppen og bland med stavmikser før servering.
Topp suppen med håndpillede reker rett før servering, og server den med et godt brød.
Mangler du inspirasjon til hva du kan lage på storkjøkkenet? Hva med å servere bakte partyvinger med soyaglaze eller en deilig salat med stekte pærer?
Hvorfor skal du bruke så mye grønnsaker? Les om hvorfor det er viktig å bruke mer frukt og grønt i hverdagen.