Har du fått med deg disse storkjøkkentrendene?
Tre trender for deg som jobber med mat!
-
Take-away
Flere storkjøkken-fasiliteter prøver seg nå på take-away. Kantiner og kafeer samler mat som ikke blir spist, pakker det ned i porsjonspakker og selger det for en rimelig penge mot slutten av dagen. Slik kan man få inn noen kroner for mat som ellers ville blitt kastet, - og det er et populært tiltak for gjester, som får med seg en lekker matbit hjem. -
Teknologi
Det innoveres stadig på storkjøkkenet. Snart kommer nye typer ovner på markedet, som varmer opp mat til brukere ute på avdelingene mer skånsomt og korrekt. -
Økologi
Du visste vel at alle offentlige institusjoner skal kunne tilby en andel av 30 % økologisk mat i serveringstilbudene sine? Bærekraftig matlaging er strengt tatt ikke en trend, men det blir et stadig viktigere fokusområde i serveringsbransjen
Er du oppdatert?
Kursing og spennende, nye satsingsprosjekter oppstår stadig.
Følg med på om det er noe nytt å lære i nærmiljøet ditt!