Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Reisetips - Britannia Hotel i Trondheim

Midt i Trondheim sentrum finner vi byens storstue. Hotellet som opprinnelig ble bygget for å huse engelske overklasseturister på laksefiske, er nå et nyoppusset praktbygg.

Britannia Hotel er et 5- stjernes hotell midt i Trondheim, først åpnet i 1870 og er i dag et av de historiske hoteller, og i tillegg medlem av kjeden The Leading Hotels of the World.

Hotellet har lang historie og har tidligere huset både keisere og konger, britisk overklasse, politikere, polfarere og internasjonale stjerner. I dag tilbyr hotellet både tilreisende og Trondheims egne borgere unike opplevelser enten du bor her, eller besøker en av restaurantene eller barene.

Hotellet har 257 rom og suiter, spa og fitnessavdeling, moderne konferansefasiliteter og flere ulike restauranter. Her kan du lese mer om hotellet.

 

Helt klart et sted som du bør besøke!

 

Her finner du Britannia Hotel

>

Reisetips – Sumo i Oslo

Hvis du skal besøke hovedstaden bør du ta en tur innom Sumo på Solli plass. Her kan du nyte et måltid med fersk sushi eller de populære, dampede hvetebollene bao buns.

Les mer

Reisetips – Hamn i Senja

På Norges nest største øy, Senja i Troms, ligger det gamle fiskeværet Hamn som har gjenoppstått i all sin prakt som et fantastisk ferie-, konferanse- og opplevelsessenter.

Les mer

Reisetips - Du verden i Tromsø

Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet og solvendt uteservering og en meny med noe for alle. Her får du alt fra pizza, hamburgere, kyllingsalat, fiskeretter, kjøttkaker og til fine dining.

Les mer

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Les mer