Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Vi vil oppgradere nettbutikken vår onsdag 27. januar. I den forbindelse vil vi STENGE FOR INNLOGGING kl 13:45 og starte oppgradering kl 14:00.
Da vil eventuelle innloggede brukere bli "kastet ut".
Det er store mengder data som skal konverteres - men vi regner med å være ferdig til midnatt. Vi håper alle får handlet før dette og at det ikke er til stor ulempe.

Prisvarsling 1. januar og 1. februar 2021

Prisvarsling 1. januar og 1. februar 2021

TIL VÅRE KUNDER

Varsel om avgiftsendringer og prisendringer fra 1. januar 2021 og prisendringer fra 1. februar 2021.

 

Servicegrossistene AS melder med dette om varslede mulige avgiftsendringer fra 1. januar 2021. Endringene gjenspeiles i myndighetenes endringer og kan være både opp og ned.

Servicegrossistene AS vil så raskt som mulig komme med mer informasjon vedr. avgiftsendringer, men gjør oppmerksom på at detaljer rundt avgiftsendringer ifm. nytt statsbudsjett vanligvis ikke offentliggjøres før tett opp mot 1. januar.

 

Servicegrossistene AS melder også med dette om prisendringer gjeldende fra 1. januar og 1. februar 2021. Prisendringene er i hovedsak knyttet til prisendringer fra mange av våre leverandører.

 

Prisendringene varierer for de ulike leverandører, og av årsaker som brukes som begrunnelse for prisendringer kan nevnes: 

  • Endring av sukkeravgift
  • Effekt av jordbruksoppgjøret 2020
  • økte priser på råvarer f.eks vegetabilske oljer, mais, sukker, gelatin og peanøtter
  • Økte priser på råvarer og produkter pga vedvarende svak kronekurs opp mot valuta som blant annet Euro, SEK, DKK og USD

Varslingsbrevet og dokumentasjon fra våre leverandører knyttet til prisendringer vil være tilgjengelig fra ca 15. desember 2020. Ved ønske om å få dette tilsendt, vennligst ta kontakt med din kontaktperson hos Haugaland Storhusholdning. Endelige detaljer pr varelinje forventes ikke å være klare før endringsdato 1. januar og 1. februar 2021.