Hvordan gjøre det hyggelig for gjestene dine på 17. mai?
Har du ikke hatt tid til å tenke på 17. mai ennå? Her er fem tips til hvordan du enkelt og raskt lager den rette stemningen på serveringsstedet ditt. (Foto: frukt.no)
- Pynt bord og lokaler – både inne og ute, med friske blomster, bjørkeris og norske flagg. Er du lur, sikter du deg ut et frodig skogholt og sanker dagen i forveien, så har du alt klart (og det er gratis!)
- Server tradisjonell, enkel og typisk 17. mai-mat: Koldtbord, pølser, grillmat, skalldyr - og selvfølgelig pavlova eller is med fargerike frukter og bær.
Foto: frukt.no
- Jobber du på en institusjon? Forsøk å gjøre dagen så naturlig som mulig. Spill de gode, gamle 17. mai-sangene for beboere på alders- og sykehjem, og arranger tradisjonelle 17. mai-leker der det er mulig.
- Bruker du uniform på din arbeidsplass? Pynt den opp med enkle 17. mai-effekter – pins, sløyfe, hårbånd eller et fargerikt 17. mai-slips.
- Og ikke minst: – Nyt folkelivet og ønsk alle dine gjester gratulerer med dagen!
Foto: frukt.no