Tid for is!
– Piffe opp dessertmenyen? Bruk det du har i isdisken!
Her er noen ideer:
Nytt strøssel?
Sjokoladelinser, mini-marshmallows og karamellfudge og mye mer finnes nå på det norske markedet. Bare fantasien setter grenser!
Topping-lykke
Dansk vri med kokosbolle, dytt i en iskjeks og topp med saus – eller hva med å servere hele isen opp-ned i et beger?
Ny vri på dessertmenyen
- Is med potetgull og sjokolade?
- Is med grillet banan?
- Sommerbowl med is og frukt?
- En fristenede monstershake?
- Amerikanskinspirert isservering? ”Ginger ale and ice cream float” eller ”Boston Cooler” er en krysning mellom dessert og kald drikke som kan varieres i det uendelige.
- Eller hva med en affogato: Is i espresso, som er både søt og litt bitter.
Boston Cooler
Klassisk drikk fra Detroit, med kremet vanliljeis og aller helst lokalt ingefærøl. Drikken kan serveres med eller uten alkohol.
Instavennlig kjeks-triks:
Dypp toppen/kanten av kjeksen i sjokolade og strøssel før du fyller kjeksen med is. Bær, rennende sauser, spiselige blomster og annen fargerik pynt gjør seg også, når isen virkelig skal pimpes!
Fargerik is og strøssel.
Noe for alle
Sørg for å ha forfriskende alternativer på lur til allergikere og gjester med ulike dietter. Kanskje du også har en kundegruppe som er opptatte av sunnere isvarianter. Det er mye godt å velge i – til alle typer gjester. Ta en kikk innom utvalget vårt på sg.no.
Lurt å huske på:
Sørg for gode avtaler med den lokale Servicegrossisten din før storinnrykket setter inn, - i tilfelle du plutselig skulle gå tom. Da får du hjelpen litt fortere!
– Lek deg med sommerens issalg!