This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Suksess med servering i 2024

Suksess med servering i 2024

«Dining trends» fra det amerikanske magasinet Forbes.

Servering for alle sanser

Som vi har sett de siste årene, vil kunder fortsette å lete etter opplevelser når de skal ut og spise. Restauranter og barer med egne detaljer i glass og servise, en særegen bakgrunnsmusikk og dufter, setter gjestenes sanser i spill.

 

Annerledes oppdekking.jpgMer enn bare mat og smaker. Opplevelser og sjarmerende detaljer er med på å sette den rette stemningen.

 

Mer oppnåelig servering

Gjester ser etter steder der de kan komme og spise til alle mulige anledninger. Gjestene ønsker seg også særegne retter som viser særpreget til kjøkkenets ekspertise og kokkens kreativitet. - Et sted med kvalitetsmat der gjesten kan være seg selv!

 

Spontan bordplassering

Det er vel å bra å ha fullbooket restaurant dag etter dag er forutsigbart og deilig for deg som driver, men de litt mer spontane gjestene dine kommer til en stengt og ugjestmild dør. Stadig flere restauranter ønsker å ta hensyn til den litt vimsete innfallskulturen gjestene har når de kommer ut for å og spise. La gjerne en prosentandel av bordene dine stå ledige, så er døra på gløtt for dem som får et innfall om å nyte et godt måltid.

 

Fine-dining vender tilbake

I de store byene ser vi at tendensen vokser igjen etter pandemien: Stadig flere fine-dining innendørsserveringer tør gradvis å sette seg høyere mål. 

 

Kilder: forbes.com

Servicegrossistene gjør serveringshverdagen din litt enklere. Bli kunde her.