This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Har du fått med deg disse storkjøkkentrendene?

Tre trender for deg som jobber med mat!

  1. Take-away

    Flere storkjøkken-fasiliteter prøver seg nå på take-away. Kantiner og kafeer samler mat som ikke blir spist, pakker det ned i porsjonspakker og selger det for en rimelig penge mot slutten av dagen. Slik kan man få inn noen kroner for mat som ellers ville blitt kastet, - og det er et populært tiltak for gjester, som får med seg en lekker matbit hjem.
  2. Teknologi

    Det innoveres stadig på storkjøkkenet. Snart kommer nye typer ovner på markedet, som varmer opp mat til brukere ute på avdelingene mer skånsomt og korrekt.
  3. Økologi

    Du visste vel at alle offentlige institusjoner skal kunne tilby en andel av 30 % økologisk mat i serveringstilbudene sine? Bærekraftig matlaging er strengt tatt ikke en trend, men det blir et stadig viktigere fokusområde i serveringsbransjen

Er du oppdatert?

Kursing og spennende, nye satsingsprosjekter oppstår stadig.
Følg med på om det er noe nytt å lære i nærmiljøet ditt!

pexels-dapurmelodi-699422.jpg