This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Hvordan gjøre det hyggelig for gjestene dine på 17. mai?

Har du ikke hatt tid til å tenke på 17. mai ennå? Her er fem tips til hvordan du enkelt og raskt lager den rette stemningen på serveringsstedet ditt. (Foto: frukt.no)

  • Pynt bord og lokaler – både inne og ute, med friske blomster, bjørkeris og norske flagg. Er du lur, sikter du deg ut et frodig skogholt og sanker dagen i forveien, så har du alt klart (og det er gratis!)

  • Server tradisjonell, enkel og typisk 17. mai-mat: Koldtbord, pølser, grillmat, skalldyr - og selvfølgelig pavlova eller is med fargerike frukter og bær.

 

AASE_D_17 mai_04_1920.jpg
Foto: frukt.no

 

  • Jobber du på en institusjon? Forsøk å gjøre dagen så naturlig som mulig. Spill de gode, gamle 17. mai-sangene for beboere på alders- og sykehjem, og arranger tradisjonelle 17. mai-leker der det er mulig.

  • Bruker du uniform på din arbeidsplass? Pynt den opp med enkle 17. mai-effekter – pins, sløyfe, hårbånd eller et fargerikt 17. mai-slips.

  • Og ikke minst: – Nyt folkelivet og ønsk alle dine gjester gratulerer med dagen!

 

ALEX_RODT_HVITT_BLAATT_I_MUFFINSFORMER_1920.jpgFoto: frukt.no