Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Pålogging & passord

Her vil du kunne finne informasjon om pålogging og håndtering av brukernavn og passord.

 

Innlogging og utlogging

 

En forutsetning for å få tilgang til denne e-handelsportalen er at du har vært i kontakt med en av våre grossister - og at grossisten har gitt deg tilgang. Når grossisten har lagt til din e-post-adresse vil du få tilsendt en e-post med lenke til å sette ditt eget passord. Da er du klar til å logge på!

 

Sidemeny:

 

 

Pålogging 

Knappen for login finner du oppe til høyre på siden:

 Hvis du jobber på mobile enheter - eller skjermer med lav oppløsning finner du menyen i "hamburgermenyen":

 

Angi brukernavn og passord

  1. Brukernavnet er ofte det samme som e-post-adressen om du ikke har blitt informert om annet.
  2. Passord skiller mellom store og små bokstever
  3. Hvis du har glemt passordet så kan du få tilsendt lenke som gir deg mulighet til å sette nytt passord så lenge du har tilgang til rett e-post-adresse.

 

 

Glemt passord? - eller ønsker du å bytte passord ?

Hvis du trykker [Glemt passord] når du skal logge inn - får du tilsendt en tidsbegrenset lenke som du kan benytte til å velge nytt passord. Du benytter alltid e-post-adresse for gjenoppretting av passord. Hvis du er logget inn kan du også bytte passord på "Min side", "Rediger bruker".

 

 

Hva er mitt brukernavn?

Hvis du bruker "glemt passord" vil du etter å ha oppgitt e-post-adresse få en lenke for å sette nytt passord. Når du trykker denne lenken vil brukernavnet ditt stå på skjermen. Vi gjør det på denne måten for best mulig sikkerhet. :-)

For de fleste vil brukernavn og e-post-adresse være identisk - men dette er ikke et krav. Se eksempel nedenfor på hvor du finner brukenavnet ditt (pkt1 ) hvis man har valgt annet brukernavn enn e-post-adresse:

 

 

Krav til passord?

Vi har ikke spesielle krav til hvor langt eller sikkert et passord skal være - men vi anmoder alle om å bruke sterke, gode passord. Sjansene for at noen misbruker din handlekonto er minimal hvis man har et skikkelig passord. Vi anbefaler ikke å benytte samme brukernavn og passord.

 

Er jeg blitt sperret?

Det er to grunner til at du ikke kommer inn. Enten har din grossist fjernet tilgangen eller så har du (eller noen andre) gjentagende prøvd å logge inn med feil passord. Av sikkerhetsmessige grunner vil kontoen låses. For å låse opp kontoen trykker du på glemt passord under logg inn, du vil da få tilsendt en mail med en lenke. Når du trykker på denne lager man et nytt passord, og du skal nå ha tilgang til brukeren din. 

Hvis du er en ny kunde og ikke kommer inn - snakk med din grossist om din konto er godkjent for netthandel (NetCommerce).
Hvis du har vært kunde en stund og får logget deg på, men er sperret fra å sende inn ordren - kan grossisten din av økonomiske grunner ha lagt begrensninger på ordregjennomføring.

 

Det ser anderledes ut hos meg!

Det finnes et utall ulike enheter med ulike nettlesere. Noen ganger har bruker "zoomet" sterkt inn - noe som kan gi et annet uttrykk enn normalen (for å nullstille zoom - trykk Ctrl+0 ). Hvis du har problemer er det ønskelig at du sender et skjermbilde til din grossist sammen med informasjon om merke og modell på enhet - samt nettleserversjon. Vi trenger denne informasjonen for å tilpasse innholdet best mulig for deg.

 

 

Tilbake til hovedmeny dokumentasjon