Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Vin og brennevin siden 1860

En av de største aktørene på det norske markedet når det kommer til vin og brennevin er Robert Prizelius AS. På grunn av forbuds- og monopoltid i Norge ble selskapet lenge drevet som et enkeltpersonforetak, men er i dag re-etablert og i full vigør, siden importmonopolet opphørte i 1996.

Les mer

Hearts In The Ice

Servicegrossisten Eurosupply er stolt samarbeidsparter til et overvintringsprosjekt på Svalbard. «Hearts In The Ice» er et prosjekt for sosialt engasjement rundt klimaendringer, startet av Hilde Fålun Strøm og Sunniva Sørby.

Les mer

Nye tider for grovbaksten

Grovbrødet er viktig for nordmenn, og heldigvis er vi glade i skikkelig grovt og sunt brød. – Det lover bra for fremtiden! Ingvar Ursfjord og Brit Bjørkli hos Idun Industri er oppdaterte på trendene i norsk bakeribransje.

Les mer

Gourmet 2020 nr 1

Hvorfor er grovbakst sunnere enn loff, og hvilke kornsorter bør vi spise mer av hvis vi skal ta hensyn til både helse og miljø? I årets første utgave av Gourmet kan du lese om det unike kornet som egner seg til mer enn bare bakst, og at den trauste havregrøten er blitt trendy - og hvorfor ikke prøve å bytte ut risen med bygg?

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Surdeigsbrød uten gjær

Det er ikke vanskelig å bake surdeigsbrød, men det krever tålmodighet. Dette brødet har kulturer som fermenteres i flere omganger, og det blir fantastisk smakfullt og luftig.

Les mer