OPPSKRIFT - Ramensuppe med smak av kylling

Prøv en deilig ramensuppe med smak av kylling.
Oppskriften passer til 10 personer
Du trenger:
- 4 L KNORR PROFESSIONAL Kyllingfond
- 80 g ingefær, skrelt
- 3 fedd hvitløk, skrelt
- 1 kopp japansk soya
- 4 ss riseddik
- 4 ss sesamolje
- 1 ss rød chili, finhakket
- 500 g ramennudler
- 200 g kyllingskinn
- 300 g shitakesopp i skiver
- 150 g vårløk, strimlet
- 10 st egg, økologisk
- 250 g bønnespirer
- 30 g sesamfrø, stekt
Slik gjør du:
1. Legg kyllingskinnet på et bakepapir og salt lett. Stek sprø i ovnen ved 180°C i ca 20-25 minutter. La avkjøles på papir.
2. Legg eggene i en stor kjele med vann og kok dem ved hjelp av en 64°C sirkulator i omtrent 1 time, eller kok dem i ca. 6 minutter på komfyren.
3. Hell kyllingkraft i en stor gryte. Kok opp og smak til med ingefær, hvitløk, soya, eddik, rød chili og sesamolje. La surre i ca 5 min.
4. Kok nudlene i henhold til instruksjonene og legg dem i dype boller. Topp med sopp, vårløk, bønnespirer og kyllingskinn.
5. Ta opp eggene fra sirkulatoren. Knekk i egget i bollen eller skrell det løskokte egget. Hell over den kokende buljongen og dryss med sesamfrø.
Ønsker du mer inspirasjon om sunne retter?