Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Kokt kalv i dill

Forfatter: Unilever

OPPSKRIFT - Kokt kalv i dill

Moderniser menyen - Prøv kokt kalv i dill .

Oppskriften passer til 10 personer.

 

Du trenger:

 

Slik gjør du:

1. Rens og skjær kjøttet i ca. 3x3 cm biter.

2. Legg i en stor gryte og dekk med vann. Kok opp og la koke i ca 2 minutter. Løft opp og skyll kjøttet.

Kutt løken i båter og gulrøttene i grove biter. Ha rotgrønnsakene i en kjele med kjøttet. Tilsett dillfrø, laurbærblad, salt og kalvekjøttet.

4. Hell i vann så det dekker kjøttet. La alt småkoke i ca 2 timer til kjøttet er mørt.

5. Hell i eddik og sukker. La koke i ytterligere 5 minutter. Tilsett Rama Professional Piske og red med MAIZENA til riktig konsistens.

Krydre med salt og hvitpepper. Vend inn dill og server med potetmos.

 

Trenger du en forrett? Server pinxos til gjestene.  Eller hva med å sette fisk- og skalldyrsuppe på menyen?