Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Italian style brokkolimedaljong

Forfatter: Findus

OPPSKRIFT - Italian style brokkolimedaljong

Sprøbakte brokkolimedaljonger med deilig tilbehør er en enkel rett som passer like godt til lunsjservering, som til middag eller kvelds

Oppskriften gir 10 porsjoner.

 

Du trenger:

  • 20 stk Brokkoli­medaljonger – EPD 189902
  • 1  gul løk
  • 2  fedd hvitløk
  • 150 g  sort oliven
  • 2  store tomater
  • 400 g hermetiske tomater
  • 2 ts sukker
  • 1 ss basilikum
  • 1 dl olivenolje
  • 1 agurk
  • 600 g pastaskjell

 

Slik gjør du:

Hakk opp løk, hvitløk og tomater. Fres først løk i olje, tilsett hvitløk og fres litt til før du tilsetter oliven, basilikum og hakket tomat. Surr dette litt godt til tomatene er kokt inn, tilsett så de herme­tiske tomatene og la dette koke i ca 30 min. Smak til med salt og pepper.

Stek Brokkolimedaljong etter anvisning på pakken, kok pasta, og server med tomatsaus over pasta. Pynt med agurk som er skåret på langs og snurret  - og litt oregano. Server gjerne grissini og revet parmesan til.