Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Frisk falafelbowl

Forfatter: Findus

OPPSKRIFT - Frisk falafelbowl

Blir det enklere enn å blande sammen en salat med vegetaralternativet falafler? Nei, det tror ikke vi heller. Sett denne bowlen på lunsjmenyten.

Oppskriften gir 10 porsjoner.

 

Du trenger:

  • 500 g Falafelboller Mini – EPD 4706552
  • 4 stk mango halve – EPD 1177229
  • 5 stk avokado halve – EPD 4890950
  • 500 g brekkbønner
  • 200 g risnudler
  • 20 stk asparges
  • 1 stk agurk
  • 2 stk tomat
  • salat
  • Sorte sesamfrø til dryss
  • Litt soyasaus eller vinaigrette

 

Ananas-og eplesalsa:

  • 100 g eplebåter – EPD 4467015
  • 100 g ananas i biter EPD 4465597
  • 1 ts koriander
  • ½ rød chilli
  • 1 ss hakket rødløk
  • litt olje
  • Smak til med salt og pepper

 

Slik gjør du:

Lag først ananas-og eplesalsaen. Bland alle ingrediensene godt sammen og la stå i ca. 1 time før servering.

 

Bland dermed ingrediensene til selve bowlen sammen i skåler. Falafelbollene tilberedes slik det står på pakken. Dander pent og lagvis med grønnsakene før du topper med sesamfrø og soyasasus eller vinaigrette. Legg litt salsa som tilbehør i skålen eller i en egen skål ved siden av.