Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Kokkens favoritt - Sous vide-potetene

Kokkens favoritt - Sous vide-potetene

Sous vide-poteten er populær i storhusholdningsbransjen, og bruksområdene er mange.

Godt og enkelt med sous vide

Sous vide-poteter er blitt svært populære innen storhusholdningsbransjen, og det er kanskje ikke så rart. Det er ofte raskt og enkelt å tilberede dem direkte i posen, og de smaker alltid godt.

Potetene blir veldig møre, men beholder samtidig tekstur og en viss tyggemotstand som kan være vanskelig å oppnå på selv ved sautering, trekking eller koking.

 

Ovnsstekt sous vide-tips

Serverer du ofte forkokte poteter og kunne ønske deg litt variasjon? Bak dem i ovnen! Kutt potetene i båter eller i to med litt smør eller olje, og dryss over urter etter eget ønske.
Salte og pepre. Stek til potetene har fått en fin stekeskorpe og snu dem en gang. En fin måte å variere serveringen, og supert sammen med for eksempel helstekt kylling.

 

Nysgjerrig på poteter? Les mer her

Her finner du en god oppskrift på potetsalat som kan brukes med sous vide-poteter