Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Spennende nyheter fra Nortura PROFF i februar!

EPD-nr. 6604128

NYHET! Prior Kylling kjøttboller med italiensk krydder

Våre helt nye kjøttboller av kylling er det perfekte valget til en smakfull og sunn rett. Disse kjøttbollene, laget av kyllingkjøtt med tomat, løk, hvitløk og italienske krydder, gir en rik og deilig smak. De er også et utmerket alternativ for de med spesifikke kostholdsbehov, da de ikke inneholder verken melk, gluten eller svin. Kjøttbollene kommer ferdig stekt, noe som gjør dem enkle å tilberede og servere. Bruk dem til pastaretter, salater, supper, buffetretter og tallerkenretter. Server gjerne med sunt og fargerikt tilbehør.

 

På kampanje i mars-april 10%

 

OPPSKRIFT

 

Nudelsalat med Prior italienske kyllingkjøttboller og råkost

4 porsjoner

KJØTTBOLLER

600 g Prior kylling kjøttboller italiensk krydder

20 g finhakket hvitløk

20 g revet ingefær

20 ml olje

Stek hvitløk og ingefær i olje i noen minutter, tilsett kjøttbollene og stek i ca. 5 minutter. Hold varme fram til servering.

 

NUDLER OG RÅKOST

400 g risnudler

200 gulrøtter, skåret i tynne strimler

200 g kål, skåret i tynne strimler

200 g agurk, skåret i tynne strimler

40 g reddik, skåret i tynne strimler

30 g koriander

10 g ristede sesamfrø

Tilbered risnudlene etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann i to omganger slik at de ikke klistrer seg sammen. La renne godt av. Skjær gulrot, agurk, reddik og kål i tynne strimler.

 

LIME-SOYADRESSING

60 ml soyasaus

45 ml limejuice

50 ml sesamolje

50 ml nøytral olje

15 ml honning

Rør sammen soyasaus, limejuice, sesamolje, honning, hvitløk og ingefær.

 

SERVERING

 

Legg risnudler og grønnsaker i serveringsboller. Hell dressingen over nudelsalaten. Topp salaten med kjøttboller, dryss over sesamfrø og fersk koriander før servering.

 

 

Flere spennende nyheter fra Nortura PROFF våren 2025

 

EPD-nr. 6625248

Prior Kylling Spicy Wings – NYHET!

 

På kampanje i mars-april 10%

Nyheten Prior Spicy Wings er ferdig grillet – og krydret med hvitløk, paprika og chili. Vingene er saftige, møre og smakfulle. Server dem gjerne med digge dipsauser og friske grønnsakstilbehør.

EPD-nr. 6470967

Prior Crispy Drumsticks panert, stekt

 

Våre nye Crispy drumsticks er enkle å tilberede – og gir et maksimalt sprøtt resultat! Dette er saftige kylling lårklubber som er perfekt panert, ferdig stekt – og klare til å varmes opp i frityr eller ovn. Server gjerne med klassisk tilbehør som fries og dip – eller varier med spennende smaksvarianter.

 

 EPD-nr. 6658272

Gilde Urtemarinert svinekam, hel rå

 

Vår nye urtemarinerte svinekam er krydret med en deilig smaksrik marinade. Her har vi tilsatt både litt smak av BBQ, hvitløk og aromatiske urter. Svinekammen egner seg utmerket til buffet, catering og kantineservering, der den kan skjæres i skiver og serveres med et variert utvalg av tilbehør. Den gir en velsmakende og mettende rett som både kan tilpasses lunsj- og middagsmenyen. Passer også perfekt til grilling!

 

EPD-nr. 6597629

Gilde Delikatesseskinke skivet

 

Gilde Delikatesseskinke er en lettrøkt og delikat skinke, med stor og flott snittflate. Den rike smaken og høye kvaliteten på skinken gjør den til et godt valg på både frokost- og lunsjbuffet, i fristende påsmurt og som ingrediens i både forretter – og på en liten amuse bouche. Gilde Delikatesseskinke har en autentisk fasong, noe som gir store, smakfulle skiver med naturlig variasjon. 

 

EPD-nr. 6625073

Gilde Gullkalv Steak Haché 150g

 

Steak Haché av Gullkalv er laget av førsteklasses norsk kalvekjøtt og er en ideell råvare for deg som setter smak og kvalitet høyt. Denne franske spesialiteten er laget av kvernet kjøtt som formes til luftige emner på 150 gram. Den er formet som en hamburger, men blir ikke presset, slik at emnet blir luftig og delikat i konsistensen. De praktiske porsjonene gjør dem enkle å tilberede. Vi anbefaler å behandle emnene med omhu for det beste resultatet. Passer perfekt til elegante burgerretter eller som en raffinert hovedrett med tilbehør etter sesong.

 

Les mer og bli inspirert av de nyeste trendene og oppskriftene i vårt nyhetsmagasin!