Gøy på kjøkkenet med Slåtto sauser
For spisesteder som ønsker å tilby en spennende og smaksrik bredde i menyen, er sauser og dressinger noen av de hemmelige heltene som er med på å skape de gode resultatene. Enten du driver et gatekjøkken, restaurant eller kantine kan de rette smakstilsetningene være det som skiller en god rett fra en uforglemmelig opplevelse. Sauser og dressinger er ikke bare tilbehør – de er mulighetene for å tilsette dybde, friskhet og kompleksitet til ethvert måltid.
Vi viser noen eksempler på hvordan du kan bruke sauser og dressinger for å tilby en variert og spennende meny som appellerer til kundens smaksløker. Fra klassiske favoritter til moderne varianter, er det uendelige muligheter for å eksperimentere og finne de perfekte komposisjonene som skaper en minneverdig matopplevelse.
Smaksrike sauser fra hele verden
Vi er stolte over å kunne tilby en omfattende rekke av populære og brukervennlige sauser, marinader og glacer. Her kan ethvert kjøkken smaksette og komplimentere retter som løfter smak og kvalitet.
Glacer, ofte basert på honning eller soya, gir et glinsende ytre og intensiverer smaken. Marinader, med ingredienser som eddik og krydder, trenger inn i kjøttet og gjør det mørt og smakfullt.
Tilby retter fra ulike verdenshjørner med en enkel vri.
Asiatisk Mango Jalapeno til Amerikansk BBQ stil. Påfør kyllingen en spennende Ginger glace for en søt og frisk smak av ingefær, herlig fruktighet og et snev av chili. Eller hva med en Teryaki tvist som er en søt soyabasert saus med dragning mot sesam. Plukk ut noen favoritter og tilby smaker på tvers av kategorier.
Ha det gøy på kjøkkenet med produktene fra Slåtto!
Uansett om det er til kjøtt, fisk eller grønnsaker, bringer smakene enda mer nytelse til et måltid. Sannsynligheten for at gjestene kommer igjen, er stor.
ut disse oppskriftene!
Kalde bordsauser fra Midtøsten
I tillegg til disse Hot Spot sausene, kan du også bruke en nydelig Grønn chilisaus, Tahinasaus eller Chilimayo. Alle tre på praktiske 500ml spruteflasker. Gjør seg like fint oppe på disken, som bak. Bruk de som dip, eller slik som eksemplene under:
Manakish med ost og grønn chilisaus
Manakish er en libanesisk pizza som ofte er krydret med za'atar. Ost er en annen vanlig topping. Bruk gjerne en tørr og smaksrik ost og mozzarellaost. Drypp over vår grønne chilisaus og du får en helt ny smaksopplevelse!
Grillet kyllingspyd med tahinasaus
En klassisk tahinisaus med opprinnelse i Libanon. En deilig nøtteaktig smak som er perfekt til falafel, kylling og salater. Her brukt med grillede kyllingspyd, sammen med salat og dip til våre Steakhouse fries.
Helsprø kyllingbit med harissamayo
Helsprø kyllingbit med harissa mayo og gjerne noe mer, som ris eller ristede rotgrønnsaker. Det blir knallgodt.
Se mer av sausene våre her:
https://slaatto.no/category/sauser-dressinger/
Se ytterligere inspirasjon til menyideer i vårt konsept «Det Lille EXTRA»
https://slaatto.no/wp-content/uploads/2025/02/DLE_brosjyre_2025_folder_Web.pdf
Føler du deg inspirert? Ta en prat med oss!
https://slaatto.no/kontakt/