Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2020 nr 4

Forfatter: Merete Raabe Frantsen

Gourmet 2020 nr 4

Hvordan står det til med norske serveringsteder etter en annerledes sommer når utenlandske turister har uteblitt, mens nordmenn har feriert i eget land som aldri før? Dette og flere spennende temaer kan du lese om i den nyeste utgaven av Gourmet.

Fra nord til sør, fra land til by, vi kjenner alle på ringvirkningen av pandemien. Hvordan står det til med norske serveringssteder under en langdrøy pandemi?  Og hvilke grep gjøres for å gradvis komme på beina igjen?

 

Vi har snakket med fire kunder på hver sin kant av landet, og også de største innkjøpskjedene, og tatt pulsen på erfaringene bransjen har samlet gjennom det siste krisehalvåret. Hvordan står det egentlig til med serverings-Norge, og hva er spådommene for høsten?

 

Les hele Gourmet 2020 – nr 4 her | Alle tidligere utgaver av Gourmet