Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Slik får du hjelp til å starte restaurant

Forfatter: Servicegrossistene

Slik får du hjelp til å starte restaurant

Før restaurantdrømmen skal bli virkelighet, er det mye som skal på plass før dørene endelig kan åpnes. Da er det godt å vite at det er noen med erfaring som kan hjelpe deg på veien. Få veiledning av en grossist som har hjulpet andre, – mange ganger før.

Grossister med kompetanse

Du foretrekker kanskje å ta kontroll over din egen prosess i oppstartsfasen? – Eller er det godt å få på plass så mye starthjelp som mulig med én gang? - Vi har alle forskjellige behov. Uansett hva du måtte ønske deg, er det mye Servicegrossistene kan bistå med:

 

Full kontroll på egen hånd?

  • Selv om det er godt å ha den fulle oversikten selv, er det små og store saker du alltid kan spørre Servicegrossistene om:
  • Logistikk rundt leveransene.
  • Transport, oppbevaring og lagring av matvarer.
  • Hvordan få kontroll på matsvinnet på serveringsstedet ditt.
  • Hvilke lokale produsenter du har i nærområdet, og som leverer til storhusholdning.
  • Hva slags økologiske varer du kan få tak i til enhver tid.
  • Hvordan få tak i spesialvarene du drømmer om til restauranten.
  • Hvordan du kan drive restauranten så miljøvennlig som mulig.
  • Tips og råd om sesongvarer.
  • Tips om kampanjer og tilbud.

 

Tips til suksess:

  • Ha selvtillit i kokkefaget. Mat og smak er grunnmuren for den som driver restaurant.
  • Vær kompromissløs og original: Finn din greie og vær deg selv! - Prøv å ikke miste restaurantens grunntanker på den kaotiske veien mot målet.
  • Rekruttering av arbeidskraft er en viktig nøkkel til suksess. Det må være et team som jobber sammen, og som har den samme iveren og entusiasmen til å drive restauranten stadig videre.
  • Det er smart å ha god kontakt med en lokal grossist som kjenner bransjen og markedet.

 

Trenger du hjelp til litt mer?

Servicegrossistene kan hjelpe deg i gang med:

  • Tilpassede innkjøpsordninger.
  • Innpass i avtaleordning tilpasset matsegmentet du satser på.
  • Ordne avtaler om kurs eller demonstrasjoner som holdes av leverandører og bransjefolk.
  • Kan sette deg i kontakt med leverandører og produsenter for inspirasjon og ideer til nye trender og muligheter.

 

Som kunde hos Servicegrossistene vil du få:

 

  • En trofast og forutsigbar vareleverandør.
  • En enkel og oversiktlig bestillingsløsning på nett.
  • Tilgang på et komplett varesortiment tilpasset deg som serverer mange.
  • Tilgang på inspirasjon og spennende nyheter gjennom nettside, magasin og sosiale medier.
  • En arena for informasjonsutveksling mellom andre som driver i din bransje.
  • Tilbud om en rekke miljøvennlige og økonomisk besparende løsninger for restauranten.
  • En lokal grossist som kjenner deg og lokalmiljøet ditt.

 

Ta kontakt med din lokale grossist hos Servicegrossistene, så får du hjelp til å komme i gang!

 

Flere artikler om spesialvarer og hvordan du kan lykkes: