Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Nettbutikken vil være stengt for innlogging onsdag 5/3-2025 fra kl. 18:00 til 20:00 på grunn av oppdatering klikk her for å lese mer

Gourmet 2018 nr 6

Gourmet 2018 nr 6

Når den tradisjonsrike tørrfisken vannes ut og legges på lut, endrer den fort karakter. Hva gjorde egentlig denne sære retten så populær? Å finne det rette tilbehøret til lutefisken, kan lett bli en drakamp om å overgå hverandre i sære vaner og lokale detaljer fra indre bygder.

Lutefisken har lange tradisjoner i Norge og det har også kaffeproduksjon. I Trondheim har tradisjonsrike Kjeldsberg Kaffebrenneri produsert kaffe i Trondheim i over 160 år.

Les julenummeret av Gourmet og bli bedre kjent med både Kjeldsberg, drikkevareleverandøren Altia Group og kjøttprodusenten Brødr Ringstad.

Les hele Gourmet 2018 – nr 6 her | Alle tidligere utgaver av Gourmet