Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Nettbutikken vil være stengt for innlogging onsdag 5/3-2025 fra kl. 18:00 til 20:00 på grunn av oppdatering klikk her for å lese mer

Gourmet 2018 nr 1

Gourmet 2018 nr 1

Det er ikke lenger sett på som noe veldig sært og rart å prøve seg litt som vegetarianer. Stadig flere ønsker å kutte ned på kjøtt, av hensyn til miljø og egen helse. Kanskje på tide med et kjøttfritt alternativ på menyen?

I denne utgaven av Gourmet ser vi på trenden med kjøttfrie måltider på menyen. Hva er en fleksitarianer? Hvordan lage kjøttfri mat som blir suksess for gjestene? Vi har spurt kokk og matfagligekspert Toril Gulbrandsen om gode tips og enkle grep til gode, kjøttfrie retter.

Servicegrossisten Cater har flyttet inn i nye lokaler på Lierskogen og er rustet for økt vekst. Vi har besøkt en av deres nye og spennende kunder som også følger den kjøttfrie trenden. Verdens aller første Pink Fish-restaurant åpnet i Food Courten på Steen & Strøm 1. november i fjor.

«Vi driver ikke bare restaurant, vi ønsker også å spre matglede og inspirasjon for å få folk til å spise mer fisk!» Geir Skeie,kokk og restaurantmedeier for Pink Fish. 


Les hele Gourmet  2018 – nr 1 her Alle tidligere utgaver av Gourmet