Slik får du hjelp til å starte restaurant

Det mye som må tenkes gjennom før restaurantdørene kan åpnes. Her får du hjelp fra en grossist med lang erfaring!
Grossister med kompetanse
Du foretrekker kanskje å ta kontroll over din egen prosess i oppstartsfasen? – Eller er det godt å få på plass så mye starthjelp som mulig med én gang? - Vi har alle forskjellige behov. Uansett hva du måtte ønske deg, er det mye Servicegrossistene kan bistå med:
Full kontroll på egen hånd?
Selv om det er godt å ha den fulle oversikten selv, er det små og store saker du alltid kan spørre Servicegrossistene om:
– Logistikk rundt leveransene.
– Transport, oppbevaring og lagring av matvarer.
– Hvordan få kontroll på matsvinnet på serveringsstedet ditt.
– Hvilke lokale produsenter du har i nærområdet, og som leverer til storhusholdning.
– Hva slags økologiske varer du kan få tak i til enhver tid.
– Hvordan få tak i spesialvarene du drømmer om til restauranten.
– Hvordan du kan drive restauranten så miljøvennlig som mulig.
– Tips og råd om sesongvarer.
– Tips om kampanjer og tilbud.
Grep for suksess:
– Ha selvtillit i kokkefaget. Mat og smak er grunnmuren for den som driver restaurant.
– Vær kompromissløs og original: Finn din greie og vær deg selv! - Prøv å ikke miste restaurantens grunntanker på den kaotiske veien mot målet.
– Rekruttering av arbeidskraft er en viktig nøkkel til suksess. Det må være et team som jobber sammen, og som har den samme iveren og entusiasmen til å drive restauranten stadig videre.
– Det er smart å ha god kontakt med en lokal grossist som kjenner bransjen og markedet.
Trenger du hjelp til litt mer?
Servicegrossistene kan hjelpe deg i gang med:
– Tilpassede innkjøpsordninger.
– Innpass i avtaleordning tilpasset matsegmentet du satser på.
– Ordne avtaler om kurs eller demonstrasjoner som holdes av leverandører og bransjefolk.
– Kan sette deg i kontakt med leverandører og produsenter for inspirasjon og ideer til nye trender og muligheter.
Som kunde hos Servicegrossistene vil du få:
– En trofast og forutsigbar vareleverandør.
– En enkel og oversiktlig bestillingsløsning på nett.
– Tilgang på et komplett varesortiment tilpasset deg som serverer mange.
– Tilgang på inspirasjon og spennende nyheter gjennom nettside, magasin og sosiale medier.
– En arena for informasjonsutveksling mellom andre som driver i din bransje.
– Tilbud om en rekke miljøvennlige og økonomisk besparende løsninger for restauranten.
– En lokal grossist som kjenner deg og lokalmiljøet ditt.
Ta kontakt med din lokale grossist hos Servicegrossistene, så får du hjelp til å komme i gang!
I e-boken vår får du flere gode tips til oppstarten: