Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Derfor bør du ha en innkjøpsavtale i stedet for å gå på butikken

Forfatter: Servicegrossistene

Derfor bør du ha en innkjøpsavtale i stedet for å gå på butikken

Det begynner å bli tomt på lageret, og dere trenger pålegg og suppeingredienser for uka som kommer. Kjapt og greit å sende en av de ansatte på butikken og få unna innkjøpene. Men er dette egentlig så smart?

Det finnes etter hvert mange ulike leveringsløsninger på matvarer i markedet. Visste du at det også finnes løsninger tilpasset storhusholdning? Om du driver et stort eller lite serveringssted, finnes det en bestillingsløsning for deg.


Her er noen av de smarteste fordelene med å gjøre innkjøpene gjennom grossist:


Få mer tid til overs i restauranten din

Tid er luksus, så det er viktig å bruke den fornuftig. I en hektisk hverdag er det deilig å ikke måtte løpe rundt i en butikk og lete, og kanskje ikke engang finne, det du trenger. Ved å gjøre vareinnkjøp gjennom en grossist får du frigjort mer tid til alle de andre arbeidsoppgavene som skal gjøres.


Effektive hjelpemidler

Du kan bruke ferdige handlelister som du og dine kolleger administrerer sammen. Noen grossister tilbyr også andre serviceløsninger, som webshop, plankjøp, avtaler på anbrekk eller ulike samkjøpsordninger.


Få varene levert på døra i én og samme bestilling

Få varene levert på døra når det passer for deg! Se på grossisten som fjernlageret ditt.

 

Erfaren ekspertise

En erfaren grossist vil ha ekspertise innen lager, transport og matkvalitet. Spør gjerne din grossist om gode råd og tips til lagring og bruk av varene. Noen grossister kan også gi deg nyheter og informasjon om andres erfaringer innen storhusholdningsnæringen.


Personlig oppfølging

Du får faste personer å snakke med, som kjenner dine lokale forhold. Grossisten blir godt kjent med deg og hva du trenger, og kan gi deg gode avtaler på lokale råvarer.


Spar penger

En grossist kan hjelpe deg med å tenke langsiktig, for besparelser og forutsigbarhet året rundt. Dette gjør at du kan unngå unødvendige impulskjøp. Videre kan enkelte grossister gi deg tilbud og rabattløsninger tilpasset din bedrift - storinnkjøp har sine fordeler!


Spesialprodukter

Du får tilgang på lokale varer og spesialvarer som kun en grossist kan gi deg.

 

 

Redd for at alt fra storhusholdningsgrossisten kommer i kjempepakker? Visste du at du kan kjøpe varer i såkalte anbrekk; og dele opp storpakningene i akkurat så store mengder som du trenger. Noen grossister gjør dette til og med for deg uten ekstra gebyrer.

 

Flere artikler som omhandler varebestillinger: