Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

5 ting du ikke visste om Servicegrossistene

Forfatter: Servicegrossistene

5 ting du ikke visste om Servicegrossistene

Servicegrossistene har et langt land å betjene. Med sin lange erfaring i storhusholdningsbransjen og sine mange spennende møter med mennesker, dukker det opp ett og annet du kanskje ikke visste om Servicegrossistene

Storleverandør av kaffe

Vi nordmenn er, som kjent, et kaffedrikkende folkeslag, mange av oss er avhengige av å starte dagen med en rykende kopp ferskbrygget kaffe. I løpet av 2018 leverte Servicegrossistene kaffe til storhusholdningsmarkedet tilsvarende hele 235 millioner kaffekopper!

 

Mat til offentlige sykehus

Visste du at Servicegrossistene leverer matvarer til alle offentlige sykehus i Norge? Dette er foretak med spesielt høye krav til punktlighet, pris og matkvalitet. Her har Servicegrossistene bygget seg opp en unik ekspertise!

 

Populært med fyrstekaker

Fyrstekake er en gammel klassiker, men den kjente formkaken med mandelfyll har mange unge ikke lenger et forhold til. På eldresentre og sykehjem spises det mange sorter kaker, og her er fyrstekake fremdeles en favoritt. I 2018 leverte Servicegrossistene til sammen nesten 62 000 små og store fyrstekaker til omsorgssentre og sykehjem over hele landet.

 

Nesten 3 millioner pakninger med leverpostei

En annen kjent klassiker er leverposteien. Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker brødmat, og det merkes også hos Servicegrossistene. Hele 2 891 825 porsjonspakninger med leverpostei ble kjørt ut til grossistens kunder i 2018.

 

Leverer til Svalbard

Servicegrossistene leverer til storhusholdningsbransjen i hele Norge, fra Lindesnes til Nordkapp. Til og med Svalbard får leveranser fra grossisten hver 10. dag med båt, og de supplerer også med fly ved når det trengs. Servicegrossistene leverer også forsyninger til plattformer i Nordsjøen, i plomberte containere. Visste du at Servicegrossistene også har egne avtaler om å levere taxfreevarer offshore?

 

Flere artikler om spesialvarer og hvordan du kan lykkes: