Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

SG.no vil være utilgjengelig 28.jan kl.16 - 30. jan. kl.16 Les mer

Forsideartikler Servicegrossiten Øst

Sunn hverdag på menyen

Etter en jul med mye fet mat, er det på tide med lettere alternativer på menyen. Januar er som kjent måneden for en ny start, og trenden er sunne og lette måltider.

Les mer

Kampanje januar og februar

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Skrei - vinterens høydepunkt!

I vintermånedene januar til april er norsk torsk og skrei på sitt aller beste. I tillegg til skreien som besøker norskekysten fra Barentshavet for å gyte i denne perioden, er den norske «fastboende» kysttorsken også en herlig delikatesse.

Les mer

Aldri lei av pizza

Veien til en god pizza starter med deigen. Lantmännen Cerealia har lansert et nytt melkonsept for proffmarkedet. Melet i Proffserien passer perfekt til den lokale pizzabakeren og til produksjonskjøkken som baker pizzabunner der hjemmelaget står høyt på menyen.

Les mer

Gourmet 2021 nr 4

Nå er det endelig jul igjen! I denne utgaven av Gourmet får du inspirasjon og råd om årets julefeiring. Blant annet spennende oppskrifter, og hvordan du som arrangør skal håndtere julebordsesongen under en pandemi.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Moxy Bergen Hotel

Idet svingdørene sluser deg inn, blir du møtt med en egen Moxy-duft, og fra høyttalerne kommer musikk fra spesialtilpassede spillelister. Med en rosa velkomstdrink plassert i hånden, kan du se frem til et så energisk eller rolig opphold som du selv ønsker. På det nye hotellet innerst i Solheimsviken, opplever du Bergen fra en litt ny vinkel, og får en rimelig hotellopplevelse helt utenom det vanlige.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Orlando Bar og Grill -

I det lille tettstedet Fauske, ved E6’en, midt mellom Mo i Rana og Bodø, finner du et spisested litt utenom det vanlige. De blå neonskiltene og frihetsgudinnen på trappa ønsker deg velkommen inn. Idet du trår over dørterskelen, glemmer du tid og sted; her er du midt i de glade 60-årenes Amerika! - Og selvfølgelig står deilig, raus dinermat på menyen.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Ladekaia

Skal du gjøre deg ordentlig kjent med Trondheim og nyte omgivelsene, bør du gjøre som trondheimere flest; ta en spasertur ut fra sentrumsgryta og rundt Ladestien. På Østmarkneset finner du Ladekaia, det naturlige pausestedet der du finner noe godt å spise og drikke, mens du lar deg underholde av levende musikk, eller bare nyter utsikten over Trondheimsfjorden og Fosen-alpene.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Namsskogan Familiepark & Hotell

Ved E6, midt mellom Steinkjer og Mosjøen, finner du en av de best besøkte turistattraksjonene i Trøndelag. Namsskogan Familiepark & Hotell har Norges største samling av nordiske dyr og et univers av spennende aktiviteter for hele familien. Parkdirektør Sarah Wyss og teamet hennes sørger for at både to- og firbeinte i parken får servert mat med høy kvalitet og kortreist samvittighet.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Kulå Bowling

Valldal er den frodige jordbruksbygda mellom Trollstigen og Geirangerfjorden, og i årtier har bygda vært kjent som Jordbærbygda. I Valldal finner vi storslått natur, bugnende åkre og et unikt opplevelsestilbud. Midt i Valldal finner vi også landemerket Kulå Bowling. Etter burgerkonseptet GO2 grill ble lansert, finner du ikke bare bowlingbaner og kafé på Kulå, men en skikkelig diner med saftige hamburgere og en populær pizza-meny.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Arendal Herregård Spa og Resort

Høres det forlokkende ut med en sørlandsferie fylt med strandliv og spaopplevelser i en 90 år gammel herregård? – Eller kanskje det heller frister med lange sommerdager med vannsport og høye drinker og glamping på myke senger i luksuriøse telt? På Tromøya utenfor Arendal kan du få et så avslappende eller så sporty opphold som du selv ønsker. Servicegrossistene har tatt en driftsprat med hotelldirektør Oddgeir Frette.

Les mer

Norske Matdestinasjoner - Sundvolden Hotel

Ønsker du å besøke et fredelig sted som har dype tradisjoner for kyndig bevertning, – og et sted med uforglemmelige måltider? Ikke langt fra Oslo ligger velkjente, gjestfrie Sundvolden. Et behagelig hotell i rolige omgivelser, og et ypperlig utgangspunkt for å utforske Østlandet, med vakre Tyrifjorden og frodige Ringerike som utgangspunkt.

Les mer

NM i Sunn Fastfood

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerer konkurransen NM i Sunn Fastfood. Målet er å sette søkelyset på maten som tilbys til folk i farta. Konkurranseperioden er i skolens sommerferie, når ekstra mange familier er underveis.

Les mer

Nytt og attraktivt juicekonsept fra JDE

JDE lanserer nå sitt nye juicekonsept. Velsmakende juice og iste fra østeriske Rauch serveres fra moderne og minimalistiske juicemaskiner. Maskinene lånes* fra JDE, og som kunde betaler du heller ikke for service. Alle dine kostnader er knyttet til kjøp av juicen.

Les mer

Gourmet 2021 nr 3

I denne utgaven av Gourmet kan du lese og lære om hvordan du skal behandle urter. Du får også tips om hvordan de kan ta rettene dine til nye høyder.

Les mer

Norske epler i glasset

På bare noen få år har norske epler blitt til drikke i verdensklasse og inntatt de mest eksklusive vinkartene. Råstoffet har alltid vært førsteklasses, men det måtte noen lovendringer til før Norge ble en sidernasjon å regne med.

Les mer

Kokkeprat om egg

Kokk og matrådgiver Cecilie Maske i Matprat deler sine tanker og erfaringer om egget som ressurs på storkjøkkenet, og gir oss noen inspirerende tips.

Les mer

Gourmet 2021 nr 2

I denne utgaven av Gourmet kan du lese om den unike råvaren egg. Egget kan brukes i absolutt alt, i både salt og søtt, og det er proppfullt av energi og næring. En rimelig, mettende og allsidig råvare på restaurantmenyen.

Les mer

Endelig en cheddar laget på norsk melk

Cheddar kjennetegnes av en gyllen oransje farge, ofte med en syrlig, litt nøtteaktig ettersmak. Dens gode smelteegenskaper gjør den svært velegnet til burger, pizza og andre varme osteretter.

Les mer

Fersk fisk

Her får du noen tips og råd til lagring og frysing av fersk fisk. Med fersk fisk menes fisk som er kjølt ned, men som ikke er ytterligere behandlet eller bearbeidet før den kommer til grossistlageret.

Les mer

Frukt og grønt – hele året

Vi bor i et land hvor vinteren kan være lang, og mange matvarer er vi avhengige av å importere for å ha en jevn tilgang gjennom et helt år. Det gjelder blant annet salat, tomat, agurk, blomkål i tillegg til søte fristelser som appelsiner, epler og bær.

Les mer

Serverings-Norge er åpent!

Endelig! Etter over 500 dager med vanskelige forhold for serveringsbransjen, er Norge endelig åpnet igjen. Det har vært en lang og vanskelig tid for serveringsbransjen, så vi i Servicegrossistene er stolte av å ha så mange dyktige kunder som har vært kreative og stått på når omsetningsgrunnlaget har vært marginalt.

Les mer