Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Nettbutikken stenges for handel førstkommende fredag kl 17:00 grunnet oppgradering og vedlikehold. Åpning/normal drift er beregnet til lørdag 6/6 kl 20:00.

Forsideartikler D. danielsen

Kom i gang - kampanje i juni

Mange spisesteder har vært helt stengt siden midten av mars ,og trenger varer inn på kjøkkenet når vi nå skal i gang igjen. Vi har satt ned prisene i juni på noen av de produktene som mange av våre kunder bruker mye av.

Les mer

Nå er de her!

Norske tomater er allerede spisemodne og norsk isbergsalat, nykål og blomkål er klare til høsting. Og så kommer flere norske grønnsaker på løpende bånd; asparges, rabarbra, reddiker, vårløk, brokkoli, neper, bare for å nevne noen.

Les mer

Reisetips - Bedehuset i Larvik

Rett ved Herregården i Larvik, ligger det et gammelt bedehus fra 1875 som er gjort om til en restaurant. Stedet er fortsatt et forsamlingslokale, men nå samles folk rundt god mat og drikke.

Les mer

Kampanje mai og juni 2020

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Les mer

Nå bør du tilby take-away

Det er få eller ingen gjester på serveringsstedene, og mange holder stengt som følge av de nye restriksjonene. Vi vil jo gjerne spise favorittmaten selv om vi må være hjemme, så hvis du har mulighet så er dette tiden for å tilby stamkundene take-away. Eller kanskje du til og med skal bringe maten helt hjem til kundene?

Les mer

Tips til deg som driver serveringssted

Nå har forutsetningene for driften i serveringsbransjen endret seg over natten. I disse tider er det ekstra viktig å ta de avgjørende grepene som sikrer at bedriften din lykkes først og fremst på kort sikt, men også bidrar til positive effekter på lengre sikt.

Les mer

Sumo

Asian fusion og sushi-trenden lever i beste velgående, og har utviklet seg til å bli en sikker vinner enten man skal spise med venner eller ta med hele familien ut. Fra å være forbeholdt et lite mindretall, er nå sushi noe som går hjem hos de fleste. Restaurantkjeden Sumo har vært banebrytende i Norge når det kommer til å tilgjengeliggjøre sushi for en bredere gruppe gjester i alle aldre.

Les mer

Afterski-trender

Hvis du spør ti personer hva de forbinder med ordet ‘afterski’, er det kanskje er det et flertall for dansing i slalåmstøvler på tjukke furubord med rungende allsang til Freddy Kalas & Co og strie strømmer med shots og øl i plastglass. Men afterski er så mye mer. Og hva skal det være i glasset?

Les mer

Vin og brennevin siden 1860

En av de største aktørene på det norske markedet når det kommer til vin og brennevin er Robert Prizelius AS. På grunn av forbuds- og monopoltid i Norge ble selskapet lenge drevet som et enkeltpersonforetak, men er i dag re-etablert og i full vigør, siden importmonopolet opphørte i 1996.

Les mer

Nye tider for grovbaksten

Grovbrødet er viktig for nordmenn, og heldigvis er vi glade i skikkelig grovt og sunt brød. – Det lover bra for fremtiden! Ingvar Ursfjord og Brit Bjørkli hos Idun Industri er oppdaterte på trendene i norsk bakeribransje.

Les mer

Edward Johnsen - Fisk og fiskemat siden 1890

På Langøy i Averøy kommune i Møre og Romsdal, finner vi fiskeforedlingsbedriften Edward Johnsen. Bedriften har vært i kontinuerlig drift siden 1890, og fisk og fiskemat av høyeste kvalitet har hele tiden vært vinneroppskriften.

Les mer

Salatmiks - grønn og sunn

Etter en sesong med kraftig og fet mat er det godt med litt lettere kost, og da passer det bra med den grønne salatmiksen. Bruk salatmiks i salatretter, som tilbehør til hovedretten, i salatbaren i kantinen, i lekre wraps eller rett og slett som smakfullt garnityr.

Les mer

Britannia Hotel

Midt i Trondheim sentrum finner vi byens storstue i ny prakt. Med respekt for det originale, samt den moderne gjests krav til et 5-stjernes hotell, skinner Britannia Hotel igjen over byen. Hotellet som opprinnelig ble bygget for å huse engelske overklasseturister på laksefiske, er nå et nyoppusset praktbygg. I dag tilbyr hotellet både tilreisende og Trondheims egne borgere unike opplevelser enten du bor her, eller besøker en av restaurantene eller barene.

Les mer

Lerum - tradisjon og røtter

Tradisjon og røtter har alltid vært viktig for familien Lerum. Det begynte i 1907 på Sørheim i Luster i Sogn, med landhandelen «Bui». Oldeforeldrene til dagens fabrikkeiere startet landhandelen som skulle bli et knutepunkt i bygda. Da to kasser bær en dag ble igjen på kaia, og Lerum-ekteparet begynte å safte, startet det virkelige eventyret.

Les mer

Aass bryggeri - Tradisjon og innovasjon siden 1834

Langs Drammenselvas bredd ligger Norges eldste bryggeri. På akkurat samme sted som da det ble grunnlagt i 1834, brygges ølet både lokale patrioter og et stort nasjonalt publikum trykker til sitt bryst. I dag drives bryggeriet av 5. generasjon Aass, og har gjennom tradisjon og innovasjon vært en spydspiss i norsk bryggerinæring i nesten 200 år.

Les mer

Q-Meieriene - den smarte utfordreren

Det er allerede gått 19 år siden nye, oppfinnsomme Q-Meieriene pisket opp kulturen i norsk melkeproduksjon og erobret norske frokostbord med optimistisk entusiasme og pågangsmot.

Les mer

SalatMestern - Smaken av hjemmelaget kvalitet

Hos SalatMestern har den unike, hjemmelagde smaken og uovertrufne kvaliteten vært vinneroppskriften til denne hel-norske og familieeide produksjons-bedriften. Med rundt 70 dedikerte ansatte, og førsteklasses råvarer, produseres årlig ca. 8 000 tonn majonesbaserte salater, dressinger, sauser, sild og sjømat.

Les mer

Kjeldsberg Kaffe

På Nyhavna, med utsikt utover Trondheimsfjorden, ligger Kjeldsberg Kaffebrenneri på en av byens flotteste industritomter. I de gamle lokalene til det kjente Probat Kaffebrenneri, brenner og foredler Kjeldsberg Kaffe i dag utelukkende sertifiserte kvalitetskaffebønner.

Les mer

Suksesshistorie: Dyreparken i Kristiansand

I Kristiansand finner vi en av Norges absolutt mest besøkte familiedestinasjoner, nemlig Dyreparken. Årlig besøkes parken av rundt 1 million gjester i alle aldre, og fra hele 22 serveringssteder.

Les mer